Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nagycsaládosok képes leírás - Család.tlap.hu
részletek »

Nagycsaládosok - Család.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csalad.tlap.hu » Nagycsaládosok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Hétvégi családi program

Hétvégi családi program

Izgalmas hétvégi családi programok, minden korosztály számára, a Sweet Escape Budapest kínálatában. Családbarát kijutós játékkal várják vendégeiket. A játékosoknak logikai feladatokat kell megoldaniuk, ahhoz, hogy kijussanak. Nem csak gyerekek számára lesz izgalmas ez a játék, de akár a nagyszülőknek is remek kikapcsolódást nyújthat. Érdemes online időpontot foglalni, mert nem biztos, hogy lesz hely az adott időben, amikor menni szeretnénk. A helyszín könnyen megközelíthető helyen van, akár autóval, akár tömegközlekedéssel tervezzük az odautat.

Jó dolog a nagycsalád?

Jó dolog a nagycsalád?

Vigyorogtam egyet, de ma reggel újra átgondoltam az egészet. Akinek egy vagy két gyereke van, és nem is akar többet, az nagyon sokszor vagy így, vagy szörnyülködve reagál a gyereklétszámra. Már majdnem fintorogni kezdtem erre az egészre, amikor eszembe jutott, jómagam hogyan reagáltam, amikor a nővérem az első két gyereke születése után közölte velem: nem jön össze a harmadik, pedig nagyon szeretnék már (a nagy két év körül, ketteske meg olyan bő féléves lehetett ekkor).

Nagycsalád gyermekszemmel

Nagycsalád gyermekszemmel

Kicsit sajnálják őket: a ruhákat örökölik, nem mennek síelni, nyaralni is ritkán, mindenen osztozni kell, kicsit ziláltak, összeszedetlenek, sosincs nyugalom, nem tudnak egyedül lenni. Szegények. De mit szólnak ehhez ők? A nagycsaládban élők?

Nagycsaládos földgáz árkedvezmény

Nagycsaládos földgáz árkedvezmény

A nagycsaládos kedvezményre jogosult az a háztartás, amelyben a családok támogatásról szóló 1998. évi LXXXIV. törvény szerinti olyan jogosult él, aki legalább három gyermek után, illetve figyelembevételével részesül családi pótlékban és egyetemes szolgáltatónál szolgáltatási szerződéssel rendelkezik.

Nagycsaládosok Országos Egyesülete

Nagycsaládosok Országos Egyesülete

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete - Szövetség (NOE) 1987-ben alakult. Az Alapszabályban rögzített célok azóta is érvényesek: az élet és az anyaság tiszteletére nevelés, a házasságért és a jövő generációért érzett felelősség erősítése, a nagycsaládok sajátos érdekeinek képviselete és szolgálata, a nagycsaládok egymást ismerő és segítő közösségekké szervezése. A NOE tagjai azok lehetnek, akik háztartásukban legalább három gyermeket nevelnek vagy neveltek fel, az egyesület céljaival és feladataival egyetértenek, és lehetőségeik szerint részt vesznek azok megvalósításában.

Tízezreket spórolhatsz a nagycsaládos igazolvánnyal

Tízezreket spórolhatsz a nagycsaládos igazolvánnyal

Idén igen kevés kisgyermek született, így azokat, akik a mai viszonyok között munka mellett több gyermeket is vállalnak, a kormány is támogatni igyekszik, egyes ötletek szerint a jövőben többek között a nagycsaládos igazolvánnyal is.

Tuti menü