Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Munka GYES után képes leírás - Család.tlap.hu
részletek »

Munka GYES után - Család.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csalad.tlap.hu » Munka GYES után
Keresés
Találatok száma - 4 db
Álláskeresés gyerekkel

Álláskeresés gyerekkel

Gyakran kérdezik meg tőlem az állást kereső, vagy váltani szándékozó anyukák, hogy beleírják-e az önéletrajzba, hogy van gyermekük? A kérdés nagyon nehéz, hiszen ahány munkáltató, ahány HR-es, annyi féle hozzáállás, gyakorlat.

Családi adókedvezmény 2014-től

Családi adókedvezmény 2014-től

Egy olyan család, amelyben két átlagos keresetű, vagyis bruttó 230 ezer forintnyi fizetéssel rendelkező szülő legalább három gyermeket nevel, havonta 38 760 forinttal több pénzhez jut. Ugyanakkor egy család annál jobban jár, minél több gyermeket nevel. Az állam összességében 50 milliárd forintnyi bevételről mond le a javukra

Munka GYES után? Nem lehetetlen!

Munka GYES után? Nem lehetetlen!

GYES után visszatérni a munkába nem könnyű feladat: az ember nincs már benne a körforgásban, a gyermekek miatt hátrányban érezheti magát, és sokszor bizonytalanok is magukban, az értékeikben az édesanyák. De a 2014. január 1-jével életbe lépő változásokkal talán könnyebb dolguk lesz a kismamáknak. Megmutatjuk, hogyan!

Munkába állás gyed után

Munkába állás gyed után

Először is nagyon köszönöm a korábbi választ (és h. volt türelme a tényleg rekordot döntő írásomhoz). Természetesen felmerültek kérdéseim a válaszok olvasása kapcsán, de így is nagyon sokat segített és sikerült eldöntenem, hogy mi a legjobb megoldás a munkakezdéssel kapcsolatban.

Tuti menü