Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Iskolaválasztás képes leírás - Család.tlap.hu
részletek »

Iskolaválasztás - Család.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csalad.tlap.hu » Iskolaválasztás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ahol az iskolaválasztás kezdődik

Ahol az iskolaválasztás kezdődik

Az iskolaválasztás sok kétségét, izgalmát, többen átéltük már. Tanácstalanságot, bizonytalanságot éreztünk. Hiszen szorgosan jártuk ugyan a nyílt napokat - de innen azért nem mindent tudhattunk meg arról, hogy milyen is igazán az a tanítónéni, aki csemeténknek is jó lenne. Sok-sok beszélgetés után rájöttünk, hogy mi szülők oszthatnánk meg egymással tapasztalatainkat.

Az iskolaválaszás szempontjai

Az iskolaválaszás szempontjai

Egyes iskolák a csökkenő gyerekszám miatt versenyeznek az elsősökért, egyes iskolákért meg a szülők versenyeznek, hogy a túljelentkezésen és az alkalmassági vizsgán átverekedjék a gyereküket. De melyik a jobb: hagyományos vagy reformpedagógiai, átlagos vagy versenyistálló, falusi vagy városi?

Iskolák - a szülők véleménye alapján

Iskolák - a szülők véleménye alapján

Nem tudom ki miért ír rosszat a suliról, nekem a lányom minden nap jókedvűen jön haza jól érzi magát. a koszt lehetne jobb is, de szeretném ha tudnák a szülők, hogy ez egy gyerek központú iskola. Nagyon jó suli három gyerekem jár ide és csak ajánlani tudom.

Milyen a Montessori-módszer?

Milyen a Montessori-módszer?

Hogy Maria Montessori nevelési módszerei mennyire korszerűek voltak régen és időszerűek ma is, arra jó példa, hogy ő alkalmazott először intézményében a gyermekek méreteihez alkalmazkodó berendezési tárgyakat, illetve az ő nevéhez fűződik az az elképzelés, hogy az óvodában az eszközök és a játékok mindig a gyermekek számára elérhető helyen legyenek

Tuti menü