Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Iskolaválasztás képes leírás - Család.tlap.hu
részletek »

Iskolaválasztás - Család.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csalad.tlap.hu » Iskolaválasztás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ahol az iskolaválasztás kezdődik

Ahol az iskolaválasztás kezdődik

Az iskolaválasztás sok kétségét, izgalmát, többen átéltük már. Tanácstalanságot, bizonytalanságot éreztünk. Hiszen szorgosan jártuk ugyan a nyílt napokat - de innen azért nem mindent tudhattunk meg arról, hogy milyen is igazán az a tanítónéni, aki csemeténknek is jó lenne. Sok-sok beszélgetés után rájöttünk, hogy mi szülők oszthatnánk meg egymással tapasztalatainkat.

Az iskolaválaszás szempontjai

Az iskolaválaszás szempontjai

Egyes iskolák a csökkenő gyerekszám miatt versenyeznek az elsősökért, egyes iskolákért meg a szülők versenyeznek, hogy a túljelentkezésen és az alkalmassági vizsgán átverekedjék a gyereküket. De melyik a jobb: hagyományos vagy reformpedagógiai, átlagos vagy versenyistálló, falusi vagy városi?

Babaklub - ha gyermekfelügyelőt keres!

Babaklub - ha gyermekfelügyelőt keres!

Bébiszitterkednél? Segítünk! Jelentkezz akkreditált gyermekfelügyelő tanfolyamainkra, és tudd meg, hogyan tehetsz jó benyomást a szülőkre már az első találkozáskor! Ha aupair szeretnél lenni, tanfolyamaink segítenek, hogy a gyerekek és Te is jól érezzétek magatokat a közösen eltöltött időben! Dajkát keresel a gyereked mellé? Bébiszitter és aupair keresőnk ingyenes a szülők számára! Találd meg velünk a legmegbízhatóbb bébiszittert a kicsi mellé, és tanulj nálunk Te is hasznos technikákat!Bébiszittert keresel, de még nem találtad meg az igazit? Aupair lennél külföldön, de félsz tapasztalat nélkül belevágni? Kattints weboldalunkra és mi segítünk! Bébiszitter adatbázis szülőknek, család kereső gyermekfelügyelőknek, aupair tanfolyamok és sok-sok hasznos képzés bárkinek! Mire vársz?

Iskolák - a szülők véleménye alapján

Iskolák - a szülők véleménye alapján

Nem tudom ki miért ír rosszat a suliról, nekem a lányom minden nap jókedvűen jön haza jól érzi magát. a koszt lehetne jobb is, de szeretném ha tudnák a szülők, hogy ez egy gyerek központú iskola. Nagyon jó suli három gyerekem jár ide és csak ajánlani tudom.

Milyen a Montessori-módszer?

Milyen a Montessori-módszer?

Hogy Maria Montessori nevelési módszerei mennyire korszerűek voltak régen és időszerűek ma is, arra jó példa, hogy ő alkalmazott először intézményében a gyermekek méreteihez alkalmazkodó berendezési tárgyakat, illetve az ő nevéhez fűződik az az elképzelés, hogy az óvodában az eszközök és a játékok mindig a gyermekek számára elérhető helyen legyenek

Tuti menü