Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csonka család képes leírás - Család.tlap.hu
részletek »

Csonka család - Család.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csalad.tlap.hu » Csonka család
Keresés
Találatok száma - 5 db
 Ranschburg Jenőt kérdeztük, hogy élik meg a válást a gyerekek

Ranschburg Jenőt kérdeztük, hogy élik meg a válást a gyerekek

A gyerekek elkeseredése és depressziója a szülők válása miatt komolyan befolyásolhatja a tanulmányi eredményt és a teljesítőképességet. Szélsőséges változások figyelhetők meg a kicsik érdeklődési köreit tekintve is: könnyen lehet, hogy az, amiért korábban olthatatlanul lelkesedtek, egyik pillanatról a másikra hidegen hagyja őket, hogy a nagyétkűek hirtelen étvágytalanná válnak, vagy a rossz evők mértéktelen falánkságba kezdenek.

Csak a csonka család marad. Hogyan tovább?

Csak a csonka család marad. Hogyan tovább?

Megoldhatatlan gond merül fel a kapcsolatban. Ez már a vég. A házastársaknak szembe kell nézniük a ténnyel: tönkrement a házasságuk. Sajnos, ez ennyire egyszerű. Anya, apa és gyerekek. Egyszerű az igazi családmodell, amelyhez már csak sok-sok szeretet, szerelem, felelősségvállalás kell, és előttünk áll az ideálisan szép és érzelmileg stabil család.

Csonka családi nyaralás

Csonka családi nyaralás

Családi nyaralásra az egyedülálló szülőknek és a csonka családoknak is szüksége van. Bármilyen okból is alakult életünk úgy, hogy egyedül neveljük gyermekünket, vagy éppen magunk vagyunk azok, akik csak kéthetente látjuk, fontos, hogy közös nyári élményekkel is gazdagítsuk csemeténk gyermekkorát.

Csonka családok és törvénytelen gyerekek?

Csonka családok és törvénytelen gyerekek?

Olvastam egy írást, egy átlagos női portál, átlagos cikkében a válás utáni bosszúról meg arról, hogy lehet fegyverként használni a gyereket, amikor belép a harmadik. Közhelyes állítások, közhelyes következtetésekkel. Semmi különös, kapirgáljuk a téma tetejét. Volt viszont egy mondat, ami kicsapta a biztosítékot.

Komoly hátrányban a csonka családban felnövő gyermekek

Komoly hátrányban a csonka családban felnövő gyermekek

Kutatások egyértelműen bizonyítják, hogy a csonka család' rosszabb esélyeket jelent, mint a teljes, vagyis nem jó sem az érintett családoknak, sem a gyermekeknek, de még a teljes gazdaságnak sem. A téma részletes elemzését Nick Schulz, az American Enterprise Institute (AEI) kutatója végzi el a Home Economics: The Consequences of Changing Family Structure' című kötetében.

Tuti menü